Jump to content
 • White Goblin Games

  White Goblin Games is een Nederlandse uitgever, producent en distributeur van bord- en kaartspellen en is gevestigd in Tweede Exloërmond.

  Het bedrijf is opgericht door Jonny de Vries en Johan Kuipers in 2004. In eerste instantie richtte het bedrijf zich m.n. op de distributie van spellen uit buitenland.

  In 2006 is White Goblin Games gaan samenwerken met Quined Games. Onder de naam QWG Games (Quined / White Goblin Games) hebben zij verschillende spellen uitgeven. Een groot deel van deze spellen betrof Nederlandse uitgaven van buitenlandse spellen (m.n. uit Duitsland) en ook enkele eigen titels. De samenwerking tussen beide bedrijven is in 2009 beëindigd, waarna zij beiden onder hun eigen naam hun activiteiten hebben voortgezet.

  De spellen die in eigen beheer worden ontwikkeld worden uitgegeven met spelregels in vier talen: Engels, Nederlands, Frans en Duits.

  De bedrijfsslogan van het bedrijf is 'Happy Faces Everywhere' dat verwijst naar het plezier dat de spellen van de uitgever aan de mensen beoogd te geven. Ieder jaar brengt het bedrijf een eigen magazine uit onder te titel 'Heerlijk Spelen'.

  Gedurende het hele jaar is het bedrijf actief op spellenbeurzen en geeft het demonstraties van hun spellen.

  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Join the conversation

  You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
 • Create New...