Ga naar inhoud

The4thJawa

Leden
 • Aantal items

  9
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

The4thJawa won de laatste dag op 23 februari

The4thJawa had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

2 Neutral

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. The4thJawa

  Black Sonata

  Hopelijk betekend dit dat die van mij ook snel binnenkomt....
 2. Dat is inderdaad wat onhandig. Als er nog andere mensen zijn die een spelletje willen spelen kom ik graag opdagen. Anders moeten we even opnieuw de agenda's trekken.
 3. Vorige weken kregen we de terechte vraag: Maar welk spel gaan jullie spelen? Ik heb de spellenlijst van het Tafeltop Guild op BGG door gescand en zag de volgende spellen staan waar die ik wel eens wil spelen: Between two castles Founders of Gloomhaven Scythe Vengeance Viticulture Wingspan Mijn eigen lijst is ook terug te vinden op BGG (https://boardgamegeek.com/collection/user/The4thJawa?own=1&subtype=boardgame&ff=1). Daarvan heb ik Gentes net nieuw binnen en heb ik nog geen kans gehad Nemesis multiplayer te spelen.
 4. Al een voorkeur voor zaterdag of zondag?
 5. Het lijkt mij wel een interessant concept. Helaas zijn de maps wat mij betreft te klein. En het voorgestelde alternatief om dan 2 boeken tegen elkaar aan te leggen vindt ik niet echt een mooi beeld geven, terwijl het snel hebben van een thematische achtergrond juist de USP van het product is. Daarom heb besloten toch maar niet te backen.
 6. Magic duurde ook wat lang deze keer, wat ook niet hielp Weekend van de 16/17 maart is voor mij ook nog een optie. Momenteel heb ik geen specifieke voorkeur voor zaterdag of zondag.
 7. Geen probleem, mijn komende weekenden waren ook al redelijk gevuld. Komende vrijdag afstemmen is prima
 8. Top, laat maar weten wat er uit komt. Dat is 1 van de voordelen van met een groep spelen
 9. Nieuw in Dordrecht ben ik opzoek naar een nieuwe groep om bordspellen mee te spelen. Aangezien ik vrijdags meestal met de FNM mee zal doen, zou ik graag op een andere dag een keer aansluiten. Mijn voorkeur gaat uit naar competitieve spellen en dan eerder abstract dan thematisch.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...