Jump to content

Deluxe Roelbook

Moderators
 • Posts

  19
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Deluxe Roelbook last won the day on July 3 2018

Deluxe Roelbook had the most liked content!

2 Followers

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Deluxe Roelbook's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

12

Reputation

 1. Weinig gespeeld maar de top 3 is: 1. Century: Eastern Wonders 2. Santa Maria 3. Get the MacGuffin
 2. Zo. Bij deze dan: Scythe Twilight Imperium 4 Dinosaur Island Whistlestop Godfather: Corleone's Empire Alien Artifacts Euphoria Sagrada Burgle Bros Charterstone
 3. Ik vind Feldherr fijn voor miniature games. Maar niet zo zeer voor bordspellen. Voelt net niet premium genoeg aan ?
 4. Voor mij is het: 1. Quantum 2. Whistle Stop 3. Bunny Kingdom Quantum echt een spel dat meer shine verdiend naar mijn mening.
 5. Ja 4 kan, maar lijkt me persoonlijk een heel stuk minder
 6. @Rob Nee helaas niet echt mijn ding. Op een of andere manier trekt het me niet echt. En gezien het gigantische aanbod kan ik best kieskeurig zijn. ?
 7. Natuurlijk zijn het de spellen die je het belangrijkste vind, maar soms heb je toch een zwak voor een bepaalde uitgever omdat die toch ook een visie en smaak hebben waar jij je bij kunt aansluiten. Mij lijkt het dus wel leuk om te kijken wat nou iedereen zijn favoriete uitgever is, om te kijken of het beetje overeen komt met de type spellen die ze spelen. Mijn favoriete uitgever is, wat geen groot geheim mag zijn, Stonemaier Games. Ik vind de mechanismen in de spellen leuk en ze geven veel aandacht aan uitstraling. De componenten zijn altijd van hoge kwaliteit en ook de artwork/graphic design laat weinig te wensen over. Daarnaast stoppen ze ook moeite in spellen die ze niet zelf ontwikkelen door middel van hun realistic resource token setjes. De laatst aangekondigde titel (My Little Scythe) is een ontwerp van een fan van Scythe die ze zelf overgenomen hebben en gaan uitgeven. Laat hieronder weten welke uitgever jouw favoriete uitgever is en waarom!
 8. Dan kun je wellicht gelijk pa zijn 'speel alle spellen solo' setje lenen...
 9. April was een mooie maand ja... Dinosaur Island Euphoria: Build a Better Dystopia Sagrada
 10. Ondanks dat het een maand zonder enige vorm van een overwinning was toch nog deze top 3: Food Chain Magnate Rising Sun Mountains of Madness
 11. Voor mij wordt het dan toch: Dinosaur Island Charterstone Alien Artifacts
×
×
 • Create New...