Ga naar inhoud

Erelijst


Populaire inhoud

Toont de inhoud met de hoogste reputatie sinds 30-07-20 in alle zones

 1. 1 punt
  Soms kom je op Kickstarter iets tegen wat er tof uit ziet. In het geval van The Shivers valt 1 ding op: Popup bord. Net als in kinderboeken... In het spel zijn verschillende kamers terug te vinden die je weer aan elkaar kan vastmaken met magneten. Dus popup kamers met magneten, dit triggert mij wel een beetje. Toch maar even in verdiepen wat voor spel het is. Het is een cooperatief puzzel spel met een zogenaamde DM. Spelers moeten proberen de puzzel op te lossen terwijl de DM het verhaal vertelt. Iedere speler kan acties doen zoals bijvoorbeeld bekijk het grote schilderij. Dan kijkt de DM op de missie kaart wat hier over te vertellen valt. Op deze manier proberen de spelers alle clues bij elkaar te zoeken in de kamers die toegankelijk zijn in de missie. Het idee lijkt me leuk alleen het is wel een nadeel dat je een DM nodig hebt. Een DM maakt of breekt een beetje een spel in dit genre. Daarnaast is het net als bij de meeste puzzel games, is de puzzel opgelost is het niet leuk om deze nog eens te spelen. De herspeelbaarheid zal dus afhangen of je het met meerdere groepen kan spelen en of je de rol als DM wilt spelen. Helaas om bovenstaande reden voor mij een no go, al kan ik me voorstellen dat je goed ligt! Voor diegene die interesse hebben moeten snel zijn daar de KickStarter nog maar 2 dagen duurt! Kosten voor het basis spel zijn 65 US Dollar. Voor meer informatie: KickStarter.com
 2. 1 punt
  Was een aardige maand. Marvel: Crisis Protocol KLASK Virus Met toch wel een eervolle vermelding voor Auztralia... niet verwacht dat ik dit leuk zou vinden.
 3. 1 punt
  In de maand juli nauwelijks bordspellen online gespeeld, ondanks de corona perikelen. Het is toch niet echt mijn ding. Liever gewoon met de bordspellen aan de slag. Kan ook weer in met de TafelTOP-spelers. en thuis gewoon solo de spellen op tafel gehaald. Wat heerlijk is dat in vergelijking met de afhankelijkheid van een muis en een deel van het een scherm en zonder lichaamstaal te kunnen beoordelen. Juli was dan ook een heel fijne spel maand, waarin de beste spellen die ik gespeeld heb in logische volgorde zijn: Op de eerste plaats dus Runeboud (third edition), maar wel met de uitbreiding "Unbreakable Bonds"
 • Nieuwsbrief

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Abonneer nu
×
×
 • Nieuwe aanmaken...