Jump to content

Board Game Voices

  • entries
    2
  • comments
    4
  • views
    1,293

Contributors to this blog

About this blog

BGV.jpg

Entries in this blog

Board Game Voices: Blue Snake

In deze blog van Board Game Voices (oftewel: Bord Spel Stemmen) worden de belevenissen opgetekend van componenten van een kaart- of bordspel. Wat maakt een spelfiguur of ander spelonderdeel mee wanneer er mee gespeeld wordt. Hier worden ervaringen, verhalen van bordspellen zelf beschreven. Welk bordspel is hier aan het woord? Als ik haast heb, is het net alsof anderen me al van verre horen en zien aankomen. De meesten gaan netjes opzij, maar sommigen raken verlamd van angst en houden me

Lindoras

Lindoras

Board Game Voices: Tower King

In deze blog van Board Game Voices (oftewel: Bord Spel Stemmen) worden de belevenissen opgetekend van componenten van een kaart- of bordspel. Wat maakt een spelfiguur of ander spelonderdeel mee wanneer er mee gespeeld wordt. Hier worden ervaringen, verhalen van bordspellen zelf beschreven. Welk bordspel is hier aan het woord?   Ik draag een lang zwart gewaad tot op mijn voeten en op mijn hoofd heb ik een grote indrukwekkende kroon. Ben dan ook niet voor niets een were

Lindoras

Lindoras

×
×
  • Create New...